13 Μαΐου 2020

Γιώργος Μ. Βουτσής : Γιώργος Παρασκευάς, Νίκος Σάμιος και ... Roy Buchanan ! - pdfΥπάρχει μια ιστορία που εμπλέκεται και ο ... Roy Buchanan!
Μπορώ τώρα να την αποκαλύψω, μια και ο Γιώργος Παρασκευάς πλέον δεν υπάρχει όπως και ο Νίκος ο Σάμιος... Όλοι οι καλοί φεύγουν γρήγορα.
Το είχα αναρτήσει και παλιότερα αλλά τώρα το έφτιαξα πιστεύω καλλίτερα και σε μορφή pdf. Το έφτιαξα, στη μνήμη δύο
πολύ σημαντικών ανθρώπων, που τιμούσαν αυτό το ουσιαστικό και με το παραπάνω.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο...Δεν θα ήταν ολοκληρωμένη η ανάρτηση εάν δεν υπήρχε τραγούδι με τον Roy Buchanan. Εδώ σε μια συναρπαστική εκτέλεση του αγαπημένου μου
" The Messiah will come again " 
Απλά ακούγεται καλλίτερα με κλειστά τα μάτια...
  

4 σχόλια:

jokand είπε...

Τον θυμάμαι κι εγώ Γιώργο...τον αποκαλούσαν ο "Γκουρού" του στοιχήματος.
Ωραία ιστορία!

Unknown είπε...

Βρεθηκα τυχαια να διαβαζω το κειμενο σας... Ειχα τη τυχη να γνωριζω προσωπικα τους δυο υπεροχους τυπους που περιγραφετε με πολυ γλυκο τροπο και ρεαλισμο! Σας ευχαριστω πολυ για αυτο!!! Με εκτιμηση, Ρανια Σαμίου -κορη Νικου Σάμιου.

Unknown είπε...

Ονομάζομαι Γεώργιος Νικολάου Σάμιος, είμαι ο μεγαλύτερος γιός του ανθρώπου που περιγράφετε τόσο όμορφα. Προσπαθώ να συνεχίσω το επάγγελμα του πατέρα μου σαν πράκτορας ΟΠΑΠ !!! Τα λόγια σας με συγκίνησαν ...σας ευχαριστώ θερμά για αυτό !!! Ο Νίκος Σάμιος έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο στις 20 Οκτωβρίου 2008...

Γιώργος Μ. Βουτσής είπε...

Γιώργο Σάμιε σε χαιρετώ. Δυστυχώς μόλις σήμερα είδα το σχόλιο σου! (28/6/2021)
Ο πατέρας σου, για μένα, ήταν ένα από τα πιο σπουδαία άτομα που είχα γνωρίσει.
Η προσωπικότητα του, η δύναμη της θέλησης του ήταν πολύ μεγάλες ! Χαίρομαι που, έστω και έτσι, μου δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, και θα χαρώ επίσης εάν μιλήσουμε έστω και τλφ. Εδώ είμαι και θα χαρώ με νέα επικοινωνία!